10 Kasım. Saat 9’u 5 geçiyor. Özlemimiz Sonsuz

10-kasım-afişleri-süheyla-gülen

10 Kasım.

Saat 9’u 5 geçiyor.

Özlemimiz Sonsuz…

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının seksen dördüncü yıl dönümünde dinmeyen bir özlem ve matemle anıyoruz.

Ulu Önderin milleti için adadığı yaşamının her anı örnek alınacak destansı başarılarla doludur.

Ulu Önder al bayrağın altında şan ve şerefle kurtardığı vatanını, dehası ile çağdaş uygarlığa ulaştırmayı da hedeflemiştir. Tam bağımsız çağdaş Türkiye Cumhuriyeti için akıl ve bilimden güç alarak gerçekleştirdikleri ile sadece milletinin değil tüm dünya milletlerinin de saygısını ve sevgisini kazanmıştır. Eserleri, idealleri ve fikirleriyle bugünde milletinin ve insanlığın yolunu aydınlatmaktadır. Bu nedenledir ki fikirleriyle, eserleriyle kalplerde ve zihinlerde sonsuza dek yaşayacak ölümsüzdür.

Beden olarak ebediyete intikal eden Ulu Önder bizlere umut olmaya, ışık olmaya devam etmektedir. Bizler Ata’mızın ideallerini gerçekleştirmek için fikirlerinin, ilke ve devrimlerinin ışığıyla yılmadan ve korkmadan çok çalışarak, umutla, heyecanla ve gururla açtığı yolda gösterdiği hedeflere yürüyeceğiz. Yaktığı uygarlık meşalesini sonsuza kadar taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlayışımızın seksen dördüncü yıl dönümünde dinmeyen özlemimizle : sevgi, saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ruhun şad olsun.

Açık Kapı Derneği Yönetim Kurulu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here