29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Çocuklarımızla Anıtkabir’deyiz

Açık Kapı Derneği olarak bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99.yıl dönümü nedeniyle, Büyük Önder Atatürk’ümüzün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabirimizi Cumhuriyetimizi emanet ettiği çocuklar ve gençlerle ziyaret ettik.

Atatürk’ümüzün söylemiyle en büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir sevinç, coşku ve heyecan içinde kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Sahip olduğu manevi değer ve barındırdığı tarihi zenginlik nedeniyle Anıtkabir, özellikle genç neslin ziyaret edeceği ve geçmişini öğrenebileceği çok önemli bir mekan.

Çok büyük fedakârlık ve destansı kahramanlıklarla binlerce şehit verilerek kazanılan Kurtuluş Savaşı sonucunda kurulan Cumhuriyetimiz, siz sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında ve güvencesinde sonsuza dek yaşayacaktır.

Açık Kapı Derneği ebedİ Onursal Başkanımız, canımız Süheyla GÜLEN’in bizlere öğrettiği ve emanet ettiği; Atatürk ve vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik duygusu, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma ruhu sayesinde ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün halinde huzur, güven ve barış içerisinde yaşayacak, varlığımızı sonsuza dek muhafaza edeceğiz.

Sevgili gençlerimiz ve çocuklarımız ne zorluklarla bugünlere geldiğimizi asla unutmayacak, bu şuurla hareket ederek ülkemize azim ve kararlılıkla çok çalışarak hizmet edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımızın, sevgili çocuklarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Başta yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bu toprakları vatan yapan, Cumhuriyeti armağan eden silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi gönül borcu, saygı ve rahmetle yad ediyoruz.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here