Kaynakçı Belgesi Nasıl Alınır?

CERTURK Personel Belgelendirme ve Gözetim alanlarında ,Kaynakçı Sertifikası ve Kaynakçı Belgesi  vermektedir. Kaynaklı imalatta çalışacak kaynakçıların ilgili standartlarına göre kaynakçı sınavlarının yapılıp, test parçalarının tahribatsız ve/veya tahbibatlı test sonuçlarının değerlendirilerek sertifikalandırılması hizmetini vermek üzere kurulmuştur. Kaynakçı belgelendirme konusunda TÜRKAK’tan ISO 17024 Personel Belgelendirme akreditasyonuna sahiptir.

Firmamız,TS EN 287-1 Standardına göre Çelik Kaynakçıların Belgelendirilmesi, TS EN 1418 Standardına göre Malzemelerin Tam Mekanize ve Otomatik Ergitme Kaynağı için Kaynak Operatörleri ve Direnç Kaynak Ayarcıları, Kaynak Operatörlerinin Belgelendirilmesi standartlarına sahiptir.

Sunduğu hizmetlerde tamamen tarafsız ve bağımsız olmayı ilke edinmiş, her kuruluş ve kişi için hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin tamamen tarafsız hareket etmektedir.

Bağımsızlık ve dürüstlük ilkesini tehlikeye sokacak her türlü davranıştan uzak durarak yasal mevzuat ve yükümlülüklerini yerine getirmeyi taahhüt ve beyan eder.

CERTURK fiyat ve rekabet ortamından bağımsız olarak, hizmet verdiği kurum, kuruluş ve adayların beklentilerini karşılayacak şekilde, kalite seviyesini en üst düzeye çıkarmak için tüm altyapı ihtiyaçlarını, dışardan gelecek tüm verileri değerlendirerek, personel motivasyonunu da maksimize ederek bu hedeflere ulaşmayı amaç edinmiştir.

Kalite Yönetim Sistemimiz TS EN ISO / IEC17024 standardının gerekliliklerini yerine getirerek, sunduğumuz hizmette iç denetim faaliyetleri ile tarafsızlık ve bağımsızlığı korumayı hedeflemiştir.

CEVAP VER

Please enter your comment!