Certurk Kaynakçı Sertifikası ve Kaynakçı Belgesi

Certurk Kaynakçı Sertifikası ve Kaynakçı Belgesi

CERTURK Personel Belgelendirme ve Gözetim alanlarında ,Kaynakçı Sertifikası ve Kaynakçı Belgesi vermektedir. Kaynaklı imalatta çalışacak kaynakçıların ilgili standartlarına göre kaynakçı sınavlarının yapılıp, test parçalarının tahribatsız ve/veya tahbibatlı test sonuçlarının değerlendiriler ek sertifikalandır ılması hizmetini vermek üzere kurulmuştur. Kaynakçı belgelendirme konusunda TÜRKAK’tan ISO 17024 Personel Belgelendirme akreditasyonuna sahiptir.

2mi0uo0 Kaynakçı sertifikası ve Kaynakçı belgesi için Certurk

Firmamız,TS EN 287-1 Standardına göre Çelik Kaynakçıların Belgelendirilme si, TS EN 1418 Standardına göre Malzemelerin Tam Mekanize ve Otomatik Ergitme Kaynağı için Kaynak Operatörleri ve Direnç Kaynak Ayarcıları, Kaynak Operatörlerinin Belgelendirilme si standartlarına sahiptir.

Sunduğu hizmetlerde tamamen tarafsız ve bağımsız olmayı ilke edinmiş, her kuruluş ve kişi için hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin tamamen tarafsız hareket etmektedir.

Bağımsızlık ve dürüstlük ilkesini tehlikeye sokacak her türlü davranıştan uzak durarak yasal mevzuat ve yükümlülüklerin i yerine getirmeyi taahhüt ve beyan eder.

CERTURK fiyat ve rekabet ortamından bağımsız olarak, hizmet verdiği kurum, kuruluş ve adayların beklentilerini karşılayacak şekilde, kalite seviyesini en üst düzeye çıkarmak için tüm altyapı ihtiyaçlarını, dışardan gelecek tüm verileri değerlendirerek , personel motivasyonunu da maksimize ederek bu hedeflere ulaşmayı amaç edinmiştir.

Kalite Yönetim Sistemimiz TS EN ISO / IEC17024 standardının gerekliliklerin i yerine getirerek, sunduğumuz hizmette iç denetim faaliyetleri ile tarafsızlık ve bağımsızlığı korumayı hedeflemiştir.

6 Comments »

1. ibrahim şahinkaya 14 Kasım 2013 at 08:06 - Reply

sertifika almak istiyorum

2. mahmut akdemir 8 Ağustos 2014 at 22:04 - Reply