Fetih 1453 davalık oldu…

Sitemiz ülkemizdeki haberciliğin ve gazeteciliğin kalitesini yükseltmeyi amaçlamakta bu amaçla haber yorum ve gazete manşetleri üzerinde gerçeklik değerlendirmesi ardından okuyucularına servis vermektedir. Bu bakış açısı ve değerlendirmeyi spor haberleri için de uygulamaktayız. Bu analizimizi politikadan magazine spordan ekonomiye kültür-sanattan sağlığa tüm konular için gerçekleştirmekte bağımsız ve objektif habercilik kriterlerinden asla taviz vermemekteyiz çünkü biliyoruz ki en doğru haber haberin yalın olarak kendisidir.
Güncel olayları en çarpıcı ve ilgi çekici haberden başlayarak okuyucularımıza sunmakta böylece günün haberi nitelikli olay ve gelişmelerin okuyucularımızın bilgisi dahilinde olmasını amaçlamaktayız. Flaş haberleri veya diğer bir deyimle son dakika olaylarını da okuyucularımıza duyururken haberin özünü vurgulamayı birinci plana alıp ardından detayları okuyucumuzla paylaşmayı hedeflemekteyiz. Yurt içi ve dışı gündemi bir bütün olarak okuyucu kitlemize sunmaya çalışarak okuyucularımızın deyim yerindeyse büyük resme bakarak haber kritiklerini kendi kendilerine yapmalarına da katkıda bulunmayı arzuluyoruz.
Siyaset ekonomi ve spor haberleri için gösterdiğimiz haber bulma ve sunma çabasını kültür edebiyat din bilim ve sağlıklı yaşam konularında da göstererek okuyucularımızın gündemi geniş bir yelpazede takip etmesini sağlamaktayız. Gazete manşetleri üzerinde de hassasiyet göstermekte tarafsız ve dürüst haberciliğin gereği olan özeni hiçbir zaman göz ardı etmeden haber içeriklerinde doğrulanmış bilgiyi ön planda sunmakta mevcutta varsa resim veya video gibi ek medyalarla haberlerimizi görsel anlamda desteklemeyi tercih etmekteyiz.