Sera ev’de uyuşturucu yetiştirdiler…

İstanbul polisinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü dizi yönetmeni B.T. mahkemece tutuklandı. Operasyonda, uyuşturucu yapımında kullanılan hint kenevirinin Kağıthane’deki “sera ev”de yetiştirildiği ortaya çıktı. Bitkilere hızlı büyüsün diye hormon verildiği de tespit edildi.

Dün adliyeye sevk edilen manken Y.K. ile iş adamı çocukları H.S.B ve A.C.Ç’nin serbest kalmasının ardından ünlü yönetmenle birlikte K.G., R.S. ve A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EV SERAYA DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ

Çok sayıda ünlü ismin gözaltına alındığı operasyonda, uyuşturucu yapımında kullanılan hint kenevirinin Kağıthane’deki “sera ev”de yetiştirildiği ortaya çıktı

Seraya dönüştürülen evde bitkiler hızlı büyüsün diye kurulan ısıtma ve havalandırma sistemleri dikkat çekti. Evde gözaltına alınan H.K.’nın uyuşturucuyu imal edip satıcılara verdiği öğrenildi. 80 kök kenevirin bulunduğu evin camlarının ışık almasın diye siyaha boyanması dikkat çekti. Bitkilerin hızlı büyümesi için hormon verildiği de belirlendi.