sigara molası sonu oldu…

Sigara molası sonu oldu

ANKARA’da dün meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, Keçiören Adli Tıp Morgu’nda aileleri tarafından teslim alındı. Patlamada cesetleri tanınmayacak hale gelen 3 kişinin ilk otopsi raporuna göre ’parça isabet etme, yanma’ sonucu yaşamlarını yitirdiği öğrenildi.

Ankara Kumrular Sokak’ta meydana gelen bombalı patlamanın ardından hayatını kaybeden 18 yaşındaki Orhan Güzel, 22 yaşındaki Mustafa Bingöl ve 60 yaşındaki Durdane Beyhan’ın cenazeleri aileleri tarafından Keçiören Adli Tıp Kurumu Morgu’nda teslim alındı. Ölenlerden Mustafa Bingöl ile Durdane Beyhan’ın cenazeleri Ankara’da ikindi namazının ardından, Orhan Güzel’in ise Kastamonu’nun İhsangazi İlçesi Akkaya köyünde toprağa verilecek.

TMO’DAN EMEKLİ BEYHAN, ARKADAŞINI GÖRMEYE GİTMİŞ

Olayda hayatını kaybeden Durdane Beyhan’ın TMO’da emekli olduğu ve ogün Kızılay’a arkadaşlarını görmeye gittiği, bu sırada patlamanın meydana geldiği öğrenildi. Beyhan’ın tek çocuğu olan oğlu Mustafa Beyhan’ın İş Bankası Esat Şübesi Müdürü olduğu belirtildi.

Annesinin cenazesini teslim alan Mustafa Beyhan, teröre lanet okuyarak, “Annemin ne günahı vardı, kime ne zararı vardı. Aynı şekilde olayda hayatını kaybedenlerin veya yaralananların ne suçu, günahı vardı. Kimden, nerden gelirse gelsin terörü, teröristi lanetliyorum” dedi.