Sevgilisiyle eşine yakalanınca ..

Eşine sevgilisiyle yakalanınca...

Evli adam sevgilisiyle eşine yakalanınca ölümü seçti.

Koray T., eşi Aslı T.’ye sevgilisiyle yakalanınca, utancından kendini asarak yaşamına son verdi.

Özel bir hastanede temizlik hizmetlerinde çalışan Koray T., iddiaya göre, birlikte çalıştığı ve adı açıklanmayan bir kadına aşık oldu. Bir süre sonra da iş arkadaşına duygularını açan Koray T., dün mesai çıkışı buluşup birlikte gezmeye çıktı. Koray T., iş arkadaşı kadınla el ele yürürken 3 yıl önce evlendiği eşi Aslı T.’ye yakalandı. Bu durum karşısında çok utanan Koray T. akşam eve gelip eşinden af diledi. Eşinden özür dilemesine rağmen affedilmeyen T., geceyi kanepede geçirmek zorunda kaldı. Gece eşine özür mektubu yazan Koray T., sabah saatlerinde evin merdiven boşluğunda kendini iple astı. Sabah uyandığında eşinin işe gittiğini düşünen Aslı T., salona girdiğinde Koray T.’nün pantolon ve cüzdanını masanın üzerinde cesedini de merdiven boşluğunda buldu. Kadının ihbarı üzerine eve gelen Cumhuriyet Savcısı ve polisin yaptığı incelemenin ardından T.’nin cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

T.’nin cenazesi otopsinin ardından götürüldüğü Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.