İstinat duvarı 2 can aldı…

Erzurum’da istinat duvarının evlerinin üzerine çökmesi sonucu iki çocuğunu kaybeden baba Gültekin Altunkanat, yavrularının göz göre göre öldüğünü söyledi.

Belediye yetkililerini defalarca uyarmasına rağmen hiçbir sonuç alamadığını belirten baba Gültekin Altunkanat, “İstinat duvarı yoldan ayrılmıştı. Bunu belediye yetkililerine söyledim. Ama herkes beni başka birine yönlendirdi. Dün bir yetkili gelip istinat duvarının fotoğrafını çekerek gitti. İstinat duvarı bugün de Azrail gibi üzerimize çöktü. Sabah sadece bir ses duyup daha sonra kendimi enkazın içinde buldum.

Çocuklarım ve eşim bağırarak ’Kurtar beni baba’ diyordu. Allah o anı kimseye yaşatmasın. Yetkililerin vurdum duymazlığı iki yavrumun ölmesine neden oldu. eşim ve bir çocuğumda ölükalım savaşı veriyor. Vicdanı olan yetkili kendisini benim yerime koyar. Buna hagi yürek dayanır. Hüseyin Can’ı yuvaya verdik. Ailem yok oldu. Dualarım hastanedeki çocuğum ve eşim için” dedi.Gültekin Altunkanat, kendisine yardım edilmemesi halinde yaşamına son vereceğini söyledi.