Açık Kapı Derneğinden Sosyal Yardım

7 Eylül 2010 2
Açık Kapı Derneğinden Sosyal Yardım

Toplum hayatımızda birlikte yaşamanın, yardımlaşmanın, paylaşmanın önemi çok büyüktür.Günlük yaşamımızda aile içerisinde veya oturduğumuz apartmanda, bulunduğumuz mahallede komşuluk ilişkileri önemli günlerde hissedilir bir noktadadır. Bayramlarda bayramlaşmak, acı ve tatlı günlerimizi paylaşmak, nişan, düğün, hastalık, cenaze gibi durumlarda komşularımızın ve sevdiklerimizin acı ve tatlı anlarında yanlarında olmak insan olmanın gereğidir.

Açık Kapı Derneği olarak 5 Eylül Pazar günü toplumsal dayanışmanın bir örneği olarak yaklaşık 200 kişiye kıyafet ve gıda yardımında bulunduk.

2 Comments »

1. fadime 7 Eylül 2010 at 11:42 - Reply

Hayatın gitgide zorlaştığı ve zorlaştırıldığı bir dönemde böyle yardımların yapılması çok güzel.İhtiyaç sahiplerinin sevindirilmesi kadar güzel birşey yoktur herhalde…teşekkürler..

2. Ali Hıdır 7 Temmuz 2013 at 22:20 - Reply